fbpx

Klara Vandenbosch

Make Yourself a Priority
Klara Vandenbosch

Klara

een anagram van klaar. Klara gaat voor transparant. Helder. Voor resultaat. Via concrete formules en stappenplannen waarmee je doelgericht aan de slag gaat. Zelf legde ik ook het traject af.

Klara Vandenbosch bij Flashmagazine

Mijn traject

20 jaar deed ik ervaring op bij internationale bedrijven. Eerst in inkoop. Maar mijn oertalent is organiseren. Ik wil ambitieuze ideeën omzetten in resultaat – mét mensen, vóór mensen. Dus maakte ik de switch naar projectmanagement. Ondanks de vele commerciële en globale uitdagingen ontbrak er nog iets …

Klara Vandenbosch | Persoonlijk gesprek

De vonk

Een paar jaar geleden motiveerde ik een goede vriendin – moeder van drie – tot een nieuwe wending in haar carrière. 180 graden. Zij had de moed om haar hart te volgen. Ze gaf haar job op, begon opnieuw te studeren. Zo werd ze een meer bewuste vrouw. Een gelukkigere vrouw. Ik besefte toen dat ik mensen wil helpen. Om hun dromen om te zetten in plannen. En om die te realiseren. Zodat ze leider worden van hun eigen leven en zich gelukkiger voelen!

Drijfkracht

In 2017 studeerde ik af als Executive Coach bij de Inge Rock Academy. Oorspronkelijk volgde ik de opleiding om teams beter aan te sturen. Maar de studie gaf me ook inzicht in mijn eigen leven. In mijn eigen drijfkracht. Ik ontdekte wat me écht energie geeft: mensen coachen. Hen helpen in hun zoektocht naar hun waarom. Hen begeleiden zodat ze zich ontplooien tot een meer vitale en krachtige versie van zichzelf.

Vitaliteit

Vitaliteit is mijn levenszuurstof. Mijn brandstof voor lichaam en geest. Ik tank ze uit beweging en gezonde voeding. Langeafstandslopen in de buitenlucht ordent mijn gedachten. Zwemmen in onze tuinvijver bevrijdt mijn emoties. Yoga houdt me in balans. Ik ben ook een pure foodie. Gek op lekker en gezond eten. Ik lees, leer over voeding. Experimenteer. Dat alles geeft me vitaliteit die ik zelf doorgeef in mijn coaching en trainingen.

Klara Vandenbosch | Met deze 5 tips maak je van jezelf een prioriteit en win je aan positieve energie.

Leiderschap

Ik heb vandaag leiderschap over mijn leven. Professioneel én privé.
Ik kies bewust voor wat ik wil en doe. In functie van mijn waarden en dromen. Ik schenk mezelf de tijd en plaats om inzicht te krijgen in mijn wensen. Zo maak ik mijn onbewuste bewust. Op basis daarvan stel ik gerichte doelen (bij).
Mijn eigen traject bewijst dat het werkt: van inkoop naar projectmanagement naar Mindset Coach.

Klara Vandenbosch

Mijn missie

Sterk in balans: in je leven én werk.
I love it om ondernemers en teamleiders te inspireren en activeren naar meer positieve energie en persoonlijk leiderschap. Zo voel jij je sterker, communiceer en werk jij beter samen met jouw team en ben jij succesvoller in jouw werk én leven.

Groeien? Jezelf ontplooien? Het begint bij de eerste stap:
een gratis Inspiratiesessie

Scroll naar boven