Coach voor ondernemers Klara Vandenbosch

Individuele coaching

Je hebt nood aan een klankbord. Iemand die naar je luistert, je noden begrijpt en met veel daadkracht meteen aan de slag gaat. Klara Vandenbosch is een daadkrachtige coach voor ondernemers en straalt vitaliteit uit. Ze stippelt met veel enthousiasme een persoonlijk groeitraject voor je uit. Kwestie van je leiderschapskwaliteiten een boost te geven, een positieve mindset aan te nemen en een betere balans tussen werk en privé te vinden.

Anderen inspireren en motiveren

Tijdens het groeitraject houdt Klara Vandenbosch je als coach voor ondernemers meermaals een spiegel voor. Zelfbewustzijn opent nu eenmaal de weg naar persoonlijke groei. Doorheen het groeitraject leer je hoe je jezelf beter kunt leiden, en hoe je een inspirerend voorbeeld voor anderen kan zijn.

Succesvolle beslissingen nemen

Een positieve mindset is cruciaal voor je welzijn én om successen te boeken. Als coach voor ondernemers leert Klara Vandenbosch je hoe je optimisme cultiveert en obstakels overwint om zo je professionele en persoonlijke doelen te behalen.

Verbindend communiceren

Effectieve communicatie bevordert begrip en wederzijds respect. Lifecoach Klara Vandenbosch leert je aan de hand van praktische oefeningen verbindend communiceren én constructieve feedback geven en ontvangen.

Balans tussen werk en privé

Vaak het gevoel dat je dertig balletjes tegelijk in de lucht moet houden? Als coach voor ondernemers geeft Klara Vandenbosch praktische tips en trucs op het vlak van timemanagement en leert je bewuste keuzes maken die meteen resultaat opleveren.

Persoonlijk leiderschap volgens coach voor ondernemers Klara Vandenbosch

Als coach voor ondernemers stelt Klara Vandenbosch je uitdagende vragen. Samen met jou gaat ze op weg om ze te beantwoorden.

  1. Waar sta jij nu?
  2. Waar wil jij naartoe?
  3. Wat houdt jou tegen?
  4. Welke oplossingen zijn er? / Welke actie(s) onderneem jij?

Op basis van deze antwoorden krijg je inzichten en handvaten om actie te ondernemen.

Referenties

Sarah Geebelenzaakvoerder Huisraad advocaten
Lees verder
Coaching is voor mij een moment om uit de rush te stappen en te reflecteren. Even stil te staan en met de juiste inzichten stappen te nemen. Zo heb ik een neutrale sparringpartner die mij een spiegel voorhoudt. Want wie zou mij anders die spiegel neutraal voorhouden?
Tinasales manager
Lees verder
Jij hebt mij geïnspireerd om te luisteren naar mijn "moreel kompas". Ik durf mijn grenzen aan te geven en bepaalde zaken loslaten waardoor ik veel betere focus heb, gemotiveerder ben én weer veel meer energie heb! Zowel op het werk als thuis.
Elscommunicatie manager
Lees verder
Dankzij de coaching bepaal ik wat ik nodig heb om mijn ambities te kunnen invullen zodat ik veel meer vervulling vindt in mijn loopbaan. Dankzij coaching heb ik vertrouwen opgebouwd, ik voel mij zekerder en heb de durf gevonden om de nodige gesprekken aan te gaan om duidelijk te maken wat ik zoek op het gebied van zichtbaarheid/ profilering)
Ingrid Dierickxleidingevende in sales
Lees verder
Mijn inzichten: flexibel blijven en out of the box denken om mensen mee te hebben. Koers houden, evenwicht tussen met de wind meegaan en je eigen bestemming voor ogen houden. Coaching is echt een moment van reflectie om de juiste inzichten om te zetten in realiteit
Mandy Vandenbuaenesales manager Vinopolis
Lees verder
Dankzij de coaching ben ik bewuster van mijn eigen talenten en sterktes, ik kan operationele zaken meer loslaten en heb meer focus op het leidinggeven, ik durf feedback geven en ontvangen
Sabinezaakvoerder
Lees verder
Ervaren en oprechte coach
Laura Maluinsales manager Kingfisher Marketing
Lees verder
Ik wil je zo ook nog even bedanken voor de super waardevolle workshop. Na de persoonlijke coaching was ik al overtuigd dat je een hele goede coach bent, maar nu nog meer. Je hebt een veilige en vertrouwde omgeving gecreëerd waarin iedereen aan het woord kon komen. Ik heb nadien van de collega’s alleen maar lovende woorden gehoord
Kim Vaessenceo Climatrix
Lees verder
Dankzij uw coaching kon ik de “heuveltjes in mijn onderneming lichter nemen” en heb ik ook andere inzichten gekregen en kon ik hierdoor de juiste richting in de groei van het bedrijf bepalen.
Vorige
Volgende

Individuele coaching: praktisch

Interesse in een individueel groeitraject? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op. Individuele coaching bestaat meestal uit vijf coachingsessies (in een periode van zes maanden). Heb je nood aan meer of minder sessies? Klara Vandenbosch werkt met plezier een traject op maat voor je uit.

Individueel traject | Coach voor ondernemers Klara Vandenbosch

Referenties

VIP Coaching | Testimonial Inge
Happy life,
want je bent zoveel mooier als je lacht!

Een helder hoofd en meer energie. Dat was waar ik naartoe wilde. Ik wist niet waar ik aan begon, maar ik wist wel dat ik iets nodig had om blijer, energieker en zelfzekerder te zijn.

Ik ken je al heel lang, mijn altijd stralende en goedlachse nicht. Altijd in haar kracht! Dus, met een grote behoefte aan een fijne coach, ben ik ingestapt in het VIP Coaching Traject.

Ik ben zeer veeleisend voor mezelf en dat legt vaak wel wat druk op mijn leven. Omdat ik niet in al mijn rollen perfect kan zijn (mama, (sport)vrouw, ondernemer, boerin,…), gaf me dat vaak een bedrukt en negatief gevoel. Alsof ik constant faal.

Maar ik heb geleerd dat het Oké is! Ik heb geleerd dat het oké is om je zonder reden goed te voelen, want dat màg! Ik heb geleerd dat het oké is om gewoon gelukkig te zijn om wie je bent. Ik heb geleerd om helemaal achter de keuze te staan die je gemaakt hebt. Soms een beetje minder doen, en soms wat rustiger doen. Dat is ook oké.

En het begint allemaal bij de gedachten die ik erover creëer. Dat heeft Klara me duidelijk gemaakt. Het voelt zo vrij om gewoon oké en positief te zijn, het geeft me minder kopzorgen. En het grappige is dat ik daardoor weer zoveel nieuwe energie heb om weer andere doelen te bereiken. Dingen waarvan ik dacht dat ik het nooit zou kunnen.

Maar nu weet ik dat ik alles kan, als ik het maar wil. In mijn kracht, helemaal oranje 😊

Inge Vanhoef

zaakvoerder Axor

VIP Coaching | Testimonial Stephanie
Het VIP Coachingstraject is een hele aangename ervaring, ik voel mij er heel goed bij.

Ik wou hulp bij mijn work-life balans omdat dit moeilijk is als ondernemende vrouw. Ik denk dat de uitdaging hier toch iets groter ligt omdat ik in hart en nieren ook nog altijd een mama ben.

Voor mij is het ook heel belangrijk te weten hoe ik best communiceer met mijn teamleden om een vlottere communicatie naar boven te brengen en een betere leidinggevende te zijn.

Door het traject neem ik nu meer tijd voor mezelf,  denk ik verder waarom ik bepaalde dingen doe of handel en denk ik na hoe ik mijn communicatie verbeter naar het team om betere vergaderingen te houden en betere groeigesprekken. Hierdoor communiceren we vlotter.

Ook privématig lukt het vaak om bepaalde dingen beter te plaatsen waardoor we hier en daar meer vrijheid in ons hoofd creëren.

Het is fijn dat er voldoende pauze is tussen onze afspraken zodat we ook goed kunnen nadenken wat er besproken is en ik het vervolgens ook kan toepassen zodat ik er verder op kan werken.

Stephanie Raedt

zaakvoerder Heltitude