Coach voor ondernemers Klara Vandenbosch

Referenties

Wil je een referentie voor je aan een groeitraject begint? Logisch. Deze tevreden klanten getuigen over hun ervaringen op het vlak van individuele coaching of teamcoaching met coach voor ondernemers Klara Vandenbosch.

Individuele coaching

Sarah Geebelenzaakvoerder Huisraad advocaten
Lees verder
Coaching is voor mij een moment om uit de rush te stappen en te reflecteren. Even stil te staan en met de juiste inzichten stappen te nemen. Zo heb ik een neutrale sparringpartner die mij een spiegel voorhoudt. Want wie zou mij anders die spiegel neutraal voorhouden?
Tinasales manager
Lees verder
Jij hebt mij geïnspireerd om te luisteren naar mijn "moreel kompas". Ik durf mijn grenzen aan te geven en bepaalde zaken loslaten waardoor ik veel betere focus heb, gemotiveerder ben én weer veel meer energie heb! Zowel op het werk als thuis.
Elscommunicatie manager
Lees verder
Dankzij de coaching bepaal ik wat ik nodig heb om mijn ambities te kunnen invullen zodat ik veel meer vervulling vindt in mijn loopbaan. Dankzij coaching heb ik vertrouwen opgebouwd, ik voel mij zekerder en heb de durf gevonden om de nodige gesprekken aan te gaan om duidelijk te maken wat ik zoek op het gebied van zichtbaarheid/ profilering)
Ingridleidingevende in sales
Lees verder
Mijn inzichten: flexibel blijven en out of the box denken om mensen mee te hebben. Koers houden, evenwicht tussen met de wind meegaan en je eigen bestemming voor ogen houden. Coaching is echt een moment van reflectie om de juiste inzichten om te zetten in realiteit
Mandysales manager Vinopolis
Lees verder
Dankzij de coaching ben ik bewuster van mijn eigen talenten en sterktes, ik kan operationele zaken meer loslaten en heb meer focus op het leidinggeven, ik durf feedback geven en ontvangen
Sabinezaakvoerder
Lees verder
Ervaren en oprechte coach
Laura Maluinsales manager Kingfisher Marketing
Lees verder
Ik wil je zo ook nog even bedanken voor de super waardevolle workshop. Na de persoonlijke coaching was ik al overtuigd dat je een hele goede coach bent, maar nu nog meer. Je hebt een veilige en vertrouwde omgeving gecreëerd waarin iedereen aan het woord kon komen. Ik heb nadien van de collega’s alleen maar lovende woorden gehoord
Kim Vaessenceo Climatrix
Lees verder
Dankzij uw coaching kon ik de “heuveltjes in mijn onderneming lichter nemen” en heb ik ook andere inzichten gekregen en kon ik hierdoor de juiste richting in de groei van het bedrijf bepalen.
Vorige
Volgende

Teamwork

Marleen Roebben Fietsen Rogiers
Lees verder
Klara is rustig en begeleidt super de gesprekken zodat we elkaar niet aanvallen
Pratibha RambhursyManager at KPMG Luxembourg
Lees verder
It was such a insighful and valuable program
Inge
Lees verder
Eigen situaties worden uitgediept, zo wordt de theorie ook dadelijk heel conc reet. Coach met veel energie en inspirerend, doet u goesting krijgen om ermee aan de slag te gaan
Kerstin
Lees verder
Krachtige workshop waarbij je concrete actiepunten krijgt om meteen mee aande slag te gaan. Veel inzicht via DISC dat verduidelijking geeft in hoe en met wie je het vlotst samenwerkt
Kenneth Verheydenceo Easyfairs
Lees verder
Leuke workshop die ons hopelijk kan helpen nog beter samen te werken - Toffe interactie waarbij iedereen goed aan bod kwam - Het tapijt met vervolgens ieders DISC profiel maakte het wel heel visibel en krachtig - Toffe en dynamische coach!
Steven Thomasceo Sonova
Lees verder
Top workshop – de interactie was zeer goed door de kleine groep
Astrid BevernageRSM Sonova
Lees verder
Praktiscche en waardevolle team-workshop
Muriel HuninHead of Easyfairs Wallonia
Lees verder
Ik vind dat iedereen deze cursus minstens één keer zou moeten volgen. Het is erg nuttig voor zowel het professionele als het privéleven en het helpt ons ook om bepaalde reacties van onze collega's of geliefden beter te begrijpen.
Melissa De BodtPersoonlijk Assistent EasyFairs
Lees verder
Op het einde van de workshop was het voor mij heel duidelijk welke richting we met het GMT uit moeten. Klara zorgde er actief voor dat iedereen betrokken werd en aan bod kwam, zonder onderbroken te worden door anderen. Ze is een heel aangename en warme persoon, die er voor zorgde dat iedereen zich durfde open te stellen voor de workshop. dank daarvoor!
Aurélie RoberManager at KPMG Luxembourg
Lees verder
I would like to thank you for what you have taught us. I promise I try to “dare” thanks to you. Thanks a lot for such positive energy and your good advice. Hope we ‘ll have the opportunity to meet again
Rayane RaadAudit Manager at KPMG Luxembourg
Lees verder
Thank you for all the information and insights given during this training! It was a pleasure to have you amongst all of us.
Mireia Saragossa SolerAudit Manager at KPMG Luxembourg
Lees verder
It was very nice meeting you in gthe She Leads program and learning from your experience
Maheshi SamarasingheManager at KPMG Luxembourg
Lees verder
Thank you for the wonderful training. I am happy that I am already executing the things I’ve learned from the training
Katty Bijloos zaakvoerder Bijloos Interieur
Lees verder
Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te zijn en open te kunnen communiceren. Klara is duidelijk op een positieve manier aanwezig
Vorige
Volgende
VIP Coaching | Testimonial Inge
Happy life,
want je bent zoveel mooier als je lacht!

Een helder hoofd en meer energie. Dat was waar ik naartoe wilde. Ik wist niet waar ik aan begon, maar ik wist wel dat ik iets nodig had om blijer, energieker en zelfzekerder te zijn.

Ik ken je al heel lang, mijn altijd stralende en goedlachse nicht. Altijd in haar kracht! Dus, met een grote behoefte aan een fijne coach, ben ik ingestapt in het VIP Coaching Traject.

Ik ben zeer veeleisend voor mezelf en dat legt vaak wel wat druk op mijn leven. Omdat ik niet in al mijn rollen perfect kan zijn (mama, (sport)vrouw, ondernemer, boerin,…), gaf me dat vaak een bedrukt en negatief gevoel. Alsof ik constant faal.

Maar ik heb geleerd dat het Oké is! Ik heb geleerd dat het oké is om je zonder reden goed te voelen, want dat màg! Ik heb geleerd dat het oké is om gewoon gelukkig te zijn om wie je bent. Ik heb geleerd om helemaal achter de keuze te staan die je gemaakt hebt. Soms een beetje minder doen, en soms wat rustiger doen. Dat is ook oké.

En het begint allemaal bij de gedachten die ik erover creëer. Dat heeft Klara me duidelijk gemaakt. Het voelt zo vrij om gewoon oké en positief te zijn, het geeft me minder kopzorgen. En het grappige is dat ik daardoor weer zoveel nieuwe energie heb om weer andere doelen te bereiken. Dingen waarvan ik dacht dat ik het nooit zou kunnen.

Maar nu weet ik dat ik alles kan, als ik het maar wil. In mijn kracht, helemaal oranje 😊

Inge Vanhoef

zaakvoerder Axor

VIP Coaching | Testimonial Stephanie
Het VIP Coachingstraject is een hele aangename ervaring, ik voel mij er heel goed bij.

Ik wou hulp bij mijn work-life balans omdat dit moeilijk is als ondernemende vrouw. Ik denk dat de uitdaging hier toch iets groter ligt omdat ik in hart en nieren ook nog altijd een mama ben.

Voor mij is het ook heel belangrijk te weten hoe ik best communiceer met mijn teamleden om een vlottere communicatie naar boven te brengen en een betere leidinggevende te zijn.

Door het traject neem ik nu meer tijd voor mezelf,  denk ik verder waarom ik bepaalde dingen doe of handel en denk ik na hoe ik mijn communicatie verbeter naar het team om betere vergaderingen te houden en betere groeigesprekken. Hierdoor communiceren we vlotter.

Ook privématig lukt het vaak om bepaalde dingen beter te plaatsen waardoor we hier en daar meer vrijheid in ons hoofd creëren.

Het is fijn dat er voldoende pauze is tussen onze afspraken zodat we ook goed kunnen nadenken wat er besproken is en ik het vervolgens ook kan toepassen zodat ik er verder op kan werken.

Stephanie Raedt

zaakvoerder Heltitude