Coach voor ondernemers Klara Vandenbosch

Teamwork

Een team wordt vaak door de jaren heen samengesteld. Er komen collega’s bij en er vertrekken mensen. Als teamleader is coachend leiderschap ontzettend belangrijk. Heb jij hulp nodig om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen en mensen gemotiveerd te houden? Coach voor ondernemers Klara Vandenbosch werkte jarenlang zelf in teamverband en is een expert op het vlak van aligneren. Ze speelt de talenten van elk individu uit en zet iedereen in zijn of haar kracht om samen successen te boeken en efficiënter teamwork te garanderen.

Coachend leiderschap in teams

Elkaar inspireren, begeleiden en motiveren? Coach voor ondernemers Klara Vandenbosch leert je hoe elk individu in je team het beste uit zichzelf kan halen. Een groeitraject is volledig op maat en kan bestaan uit een DISC-analyse, oefeningen om verbindend te leren communiceren, een training rond bouwen aan vertrouwen … De mogelijkheden zijn legio, maar sluiten altijd aan bij je noden.

Teamwork én teamspirit bevorderen

Kwartaal na kwartaal gezamenlijke doelen halen? Dat kan enkel dankzij succesvol en efficiënt teamwork. In de teamsessies versterkt Klara Vandenbosch als coach voor ondernemers de samenwerking tussen alle teamleden om zo gedeelde verantwoordelijkheden te nemen én successen te boeken. Je verbetert ook je communicatietechnieken en werkt aan je mentaal welzijn.

Efficiënt teamwork | Coach voor ondernemers Klara Vandenbosch

Groeimindset kweken

Jezelf in vraag durven stellen om vervolgens een betere versie van jezelf te worden. Elke dag opnieuw. Met een groeimindset kun je véél meer aan dan je zelf denkt! Lukt het om een groeimindset in teamverband te ontwikkelen? Dan ligt het succes binnen handbereik. Teams met een groeimindset zijn immers veerkrachtiger, creatiever én productiever. En daar plukt iedereen de vruchten van.

Gemotiveerde collega’s dankzij coach voor ondernemers Klara Vandenbosch

Je mensen vormen de motor van je bedrijf. Zij zetten dag na dag de schouders onder je groeiverhaal. Wil je daadwerkelijk een effect hebben op je bedrijfsresultaten? Volg dan het van coach voor ondernemers Klara Vandenbosch en zorg voor gelukkige, gebalanceerde, gemotiveerde, gezonde en gedreven medewerkers. Want als de neuzen in dezelfde richting staan, groeit ook je bedrijf.

Referenties

Marleen RoebbenFietsen Rogiers
Lees verder
Klara is rustig en begeleidt super de gesprekken zodat we elkaar niet aanvallen
Pratibha RambhursyManager at KPMG Luxembourg
Lees verder
It was such a insighful and valuable program
Inge
Lees verder
Eigen situaties worden uitgediept, zo wordt de theorie ook dadelijk heel conc reet. Coach met veel energie en inspirerend, doet u goesting krijgen om ermee aan de slag te gaan
Kerstin
Lees verder
Krachtige workshop waarbij je concrete actiepunten krijgt om meteen mee aande slag te gaan. Veel inzicht via DISC dat verduidelijking geeft in hoe en met wie je het vlotst samenwerkt
Kenneth Verheydenceo Easyfairs
Lees verder
Leuke workshop die ons hopelijk kan helpen nog beter samen te werken - Toffe interactie waarbij iedereen goed aan bod kwam - Het tapijt met vervolgens ieders DISC profiel maakte het wel heel visibel en krachtig - Toffe en dynamische coach!
Steven Thomasceo Sonova
Lees verder
Top workshop – de interactie was zeer goed door de kleine groep
Astrid BevernageRSM Sonova
Lees verder
Praktiscche en waardevolle team-workshop
Muriel HuninHead of Easyfairs Wallonia
Lees verder
Ik vind dat iedereen deze cursus minstens één keer zou moeten volgen. Het is erg nuttig voor zowel het professionele als het privéleven en het helpt ons ook om bepaalde reacties van onze collega's of geliefden beter te begrijpen.
Melissa De BodtPersoonlijk Assistent EasyFairs
Lees verder
Op het einde van de workshop was het voor mij heel duidelijk welke richting we met het GMT uit moeten. Klara zorgde er actief voor dat iedereen betrokken werd en aan bod kwam, zonder onderbroken te worden door anderen. Ze is een heel aangename en warme persoon, die er voor zorgde dat iedereen zich durfde open te stellen voor de workshop. dank daarvoor!
Aurélie RoberManager at KPMG Luxembourg
Lees verder
I would like to thank you for what you have taught us. I promise I try to “dare” thanks to you. Thanks a lot for such positive energy and your good advice. Hope we ‘ll have the opportunity to meet again
Rayane RaadAudit Manager at KPMG Luxembourg
Lees verder
Thank you for all the information and insights given during this training! It was a pleasure to have you amongst all of us.
Mireia Saragossa SolerAudit Manager at KPMG Luxembourg
Lees verder
It was very nice meeting you in gthe She Leads program and learning from your experience
Maheshi SamarasingheManager at KPMG Luxembourg
Lees verder
Thank you for the wonderful training. I am happy that I am already executing the things I’ve learned from the training
Katty Bijlooszaakvoerder Bijloos Interieur
Lees verder
Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te zijn en open te kunnen communiceren. Klara is duidelijk op een positieve manier aanwezig
Vorige
Volgende