fbpx

Klara Vandenbosch

Bedankt voor je interesse in mijn webinar!

Donderdag 7 januari 2021 om 20.00 uur deel ik mijn kennis, geef ik inspiratie
en antwoord ik op jouw vragen.

Zodat jij de powervrouw wordt die zich zelfzeker en energiek voelt. 

Hier, in mijn 2-minuten-video, geef ik uitleg.

“Klara, ik bewonder je om toch soms vrij zware getuigenissen te erkennen en om te buigen naar actie. Je hebt de kwaliteit om mensen het gevoel te geven dat er ook een andere weg is. De weg naar verandering. Als je bereid bent om met kleine stappen dagelijks vol te houden. Inschrijven wil zeggen dat je verandering wil.”

Christine

Wil je meedoen aan ‘Boost je mindset’ ? 
Dat kan. Schrijf je gewoon in.​
Gratis en vrijblijvend.

‘Boost je mindset’ vindt plaats op de eerste donderdag van de maand om 20u.

Over Klara

“Jouw enthousiasme, uitstraling geeft helemaal weer wat je doorleeft en doorgeeft, Klara. Dat is wat me opviel bij de eerste ontmoeting. Dat bewonder ik in jou. Je authentieke zelf in overeenstemming met je openhartige levensvisie. Je luisteren en bevragen met een zelf oplossende gerichtheid maakt dat je elk persoon zijn eigen weg laat gaan.”

Miek

“Ik leerde Klara kennen via een filmpje op Facebook. Haar stem sprak mij aan, dus volgde ik een korte sessie op een kennismakingsdag. Daar was ik zo van onder de indruk dat ik er de volgende dag niet kon over zwijgen. Dit was wat ik zocht om mijn gedachten van negatief naar positief te brengen. En ik kreeg er zelfs veel meer bij. Ik leerde mezelf beter kennen en kan de inzichten van andere mensen juister plaatsen. Hierdoor is de kwaliteit van mijn werk – en dat van mijn medemensen – nog beter. ‘Iedereen kan dit’, zei Klara. En inderdaad, ook ik kan het!”

Marleen

“Ik kan Klara aanraden voor iedereen die met vragen, twijfels, negatieve gevoelens zit. Ik heb jaren geleden al eens een coachingprogramma gevolgd en het grote verschil is dat ik vroeger werd overstelpt met theorieën, gekke oefeningen en nu bij Klara heb ik geleerd dat je dankzij een goede coaching jezelf coacht tot de vrouw die in je zit en je wil zijn.

Karin

Hou je ook van kadootjes?

Dan heb ik goed nieuws! 

Met de inschrijving ontvangt je twee kadootjes erbij, zodat je direct zelf mee aan de slag kan. Dan heb je:

  • je deelname aan de eerstvolgende webinar ‘Boost je mindset’

  • mijn whitepaper ‘Een krachtige mindset in crisistijden (en daarna)’ boordenvol tips en tricks voor en krachtige mindset

  • toegang tot 3 recente opnames van mijn webinars over zelfvertrouwen, angsten en krachtige mindset.

Ontdek tijdens deze webinar de kracht van je mindset.

Scroll naar boven