fbpx

Klara Vandenbosch

VIP coaching

Ben jij ondernemend en heb jij te weinig tijd?

Wil jij sterker in jouw schoenen staan?

En de meest vitale en krachtige versie van jezelf worden?

Realiseer meer positieve energie en balans met mijn persoonlijke VIP coaching

VIP Coaching | Klara Vandenbosch

Jij bent ambitieus en jij hebt een duidelijke visie voor ogen. Daadkrachtig en doelgericht zet jij jouw resultaten neer.  Maar jij voert een race met jouw tijd, kostbare tijd die jij optimaal wil besteden aan jouw kinderen, jouw partner, jouw job, jouw vrienden, jouw gezondheid, … en jezelf?

Jij loopt jezelf voorbij, want er is pas tijd voor jou als al het andere op zijn plaats valt. Helaas loopt het zelden volgens plan. Hierdoor verlies jij energie en maak jij te weinig tijd om op te laden, want jij moet nog zo veel. Jouw vitaliteit verdwijnt en je zit vast in een vicieuze cirkel waar je maar niet uitgeraakt.  Soms voelt het alsof je vastzit in een dwangbuis.

Jij wil vrijkomen, maar het lukt jou niet omdat jij:

VIP Coaching | Klara Vandenbosch

Het liefst van al roep jij nu STOP!

Om even tot jezelf te komen.
Te ademen en te genieten van alles wat er is zonder enig schuldgevoel.
Maar snel nemen gedachten het weer over.  Jouw hoofd zit soms zo vol dat het bijna barst. Conversaties die je met jezelf voert of met anderen in jouw gedachten.  Je zoekt naar antwoorden en rust, maar je kan ze nog niet vinden.

Je bent doodmoe van al dat denken en je mist de luchtigheid van het leven. Je voelt je gevangen in een kooi.

Stel je voor dat jij de balans weer in evenwicht brengt?

En jij hierdoor:

"Minder ballast, meer balans."

VIP Coaching | Klara Vandenbosch

Jouw VIP Mindset Coach: Klara Vandenbosch.

Van doel naar resultaat in 4 stappen.

Als coach stel ik jou uitdagende vragen, geef ik jou inzichten en breng ik jou vaardigheden bij.  Zo zet jij jouw probleem om in een oplossing of resultaat. Mijn methode steunt op 4 krachtige basisvragen:
  1. Waar sta jij nu?
  2. Waar wil jij naartoe?
  3. Wat houdt jou tegen?
  4. Wat is de oplossing? / Welke actie onderneem jij?

Samen met jou werk ik vanuit jouw persoonlijke en zakelijke vraagstukken en einddoelen. Ik hou jou een spiegel voor en stel jou uitdagende vragen om jouw reflectieproces in gang te zetten. Ik breng je denkvaardigheden bij en geef je inzichten en adviezen om te groeien naar meer positieve energie en persoonlijk leiderschap zodat jij je sterker en energieker voelt.

Deze VIP coaching is maatwerk

Individueel

12 keer per jaar 1-op-1 coaching sessie van 1,5 uur – via zoom call of live in Leut. Jouw persoonlijke en zakelijke vraagstukken en einddoelen zijn onze focus.

Support

Ad hoc via persoonlijke begeleiding. Zoom call of e-mail.

Netwerk

2 of 3 keer per jaar een Inspiratie Netwerkevent met ondernemende gelijkgestemden – via zoom call en/of live. We ontmoeten elkaar en wisselen onze uitdagingen en ervaringen uit. We inspireren en leren van elkaar.

Community

Gesloten Facebook Community met ondernemende gelijkgestemden voor snelle uitwisseling van informatie en vragen, inspiratie en motivatie.

Kies voor jezelf en creëer balans in jouw leven én werk!

VIP Coaching | Klara Vandenbosch Mindsest Coach

Ervaringen VIP Coaching jaartraject:

VIP Coaching | Testimonial Inge

Inge

Happy life,
want je bent zoveel mooier als je lacht!

Een helder hoofd en meer energie. Dat was waar ik naartoe wilde. Ik wist niet waar ik aan begon, maar ik wist wel dat ik iets nodig had om blijer, energieker en zelfzekerder te zijn.

Ik ken je al heel lang, mijn altijd stralende en goedlachse nicht. Altijd in haar kracht! Dus, met een grote behoefte aan een fijne coach, ben ik ingestapt in het VIP Coaching Traject.

Ik ben zeer veeleisend voor mezelf en dat legt vaak wel wat druk op mijn leven. Omdat ik niet in al mijn rollen perfect kan zijn (mama, (sport)vrouw, ondernemer, boerin,…), gaf me dat vaak een bedrukt en negatief gevoel. Alsof ik constant faal.

Maar ik heb geleerd dat het Oké is! Ik heb geleerd dat het oké is om je zonder reden goed te voelen, want dat màg! Ik heb geleerd dat het oké is om gewoon gelukkig te zijn om wie je bent. Ik heb geleerd om helemaal achter de keuze te staan die je gemaakt hebt. Soms een beetje minder doen, en soms wat rustiger doen. Dat is ook oké.

En het begint allemaal bij de gedachten die ik erover creëer. Dat heeft Klara me duidelijk gemaakt. Het voelt zo vrij om gewoon oké en positief te zijn, het geeft me minder kopzorgen. En het grappige is dat ik daardoor weer zoveel nieuwe energie heb om weer andere doelen te bereiken. Dingen waarvan ik dacht dat ik het nooit zou kunnen.

Maar nu weet ik dat ik alles kan, als ik het maar wil. In mijn kracht, helemaal oranje 😊

VIP Coaching | Testimonial Stephanie

Stephanie

Het VIP Coachingstraject is een hele aangename ervaring, ik voel mij er heel goed bij.

Ik wou hulp bij mijn work-life balans omdat dit moeilijk is als ondernemende vrouw. Ik denk dat de uitdaging hier toch iets groter ligt omdat ik in hart en nieren ook nog altijd een mama ben.

Voor mij is het ook heel belangrijk te weten hoe ik best communiceer met mijn teamleden om een vlottere communicatie naar boven te brengen en een betere leidinggevende te zijn.

Door het traject neem ik nu meer tijd voor mezelf,  denk ik verder waarom ik bepaalde dingen doe of handel en denk ik na hoe ik mijn communicatie verbeter naar het team om betere vergaderingen te houden en betere groeigesprekken. Hierdoor communiceren we vlotter.

Ook privématig lukt het vaak om bepaalde dingen beter te plaatsen waardoor we hier en daar meer vrijheid in ons hoofd creëren.

Het is fijn dat er voldoende pauze is tussen onze afspraken zodat we ook goed kunnen nadenken wat er besproken is en ik het vervolgens ook kan toepassen zodat ik er verder op kan werken.

Boek jouw gratis inspiratiesessie.

Dit aanbod is enkel voor ondernemende vrouwen die boven het gemiddelde willen uitstijgen.
Die hun eigen verantwoordelijkheid nemen, uit hun comfortzone stappen, inspanningen leveren,
bereid zijn iets te veranderen in hun leven en te investeren in zichzelf.

Vul de vragenlijst in als voorbereiding op onze inspiratiesessie van 45 minuten.

Scroll naar boven