fbpx

Klara Vandenbosch

Testimonials

Het loont om in je zelf te investeren!

Bedankt weer voor je inspirerende mail op de zondagochtend!

Ik lees ‘m elke week met veel plezier, hij zet me vaak op scherper en bevestigt mij in het feit hoeveel ik intussen geleerd heb en hoe goed ik eindelijk balans gevonden heb. Het is een steuntje in mijn rug en een spiegel die me weer even een reflectiemoment geeft.

Gaby Montens

Ik heb mezelf teruggevonden en sta er sterker voor dan ooit.

Ik ben er terug echt voor mijn gezin, familie, vrienden en vooral voor mezelf. Het afgelopen jaar heb ik veel webinars gevolgd rond burn out, omdenken, … veel gelezen over de kracht van positief denken, mijn toekomst en mijn leven in vraag gesteld.

My Feel Good Year is in die zoektocht naar iets anders op mijn pad gekomen en ik volg met veel interesse en dankbaarheid de modules. Ik sport terug minstens 2x/week, eet bewuster en (meestal 😉) gezonder. Ik jaag me veel minder op in futiliteiten. Heb veel meer kwalitatieve tijd met mijn gezin. Weet nu welke mensen echt belangrijk zijn voor mij en voor welke mensen ik belangrijk ben.

Ik voel me energieker. Ik heb zelfs ontslag genomen na + 20 jaar dienst en start in 2022 als zelfstandig ondernemer op samen met een collega. Een nieuwe start!

Wendy Cox

Bedankt voor al je hulp, het maakt mee voor wie ik ben vandaag.

De weg die ik heb afgelegd in 2021 is best een pad, als ik terugblik een mooi pad. als ik kijk waar ik nu ben, wat ik al gedaan heb, wat ik kan, wat ik wil, … als ik eerlijk ben met mezelf, over de positieve dingen en ook wat me in de weg staat…

Als ik aan mezelf de belofte maak de weg te gaan die voor mij goed voelt … Awel dan wordt het warm vanbinnen, dan voel ik me gelukkig en dankbaar.

testimonial | Klara Vandenbosch

Bie Ceyssens

Ik geniet van het aandacht krijgen van iemand, in het bijzonder van jou. Aandacht krijgen van een gelijkgestemde ziel, brengt zoveel vreugde in mijn hart. Ik hou van jouw nieuwsbrieven. Ze maken dingen in mij los.
Een fan voor het leven,

Lutgart

Klara,

Jij hebt zoveel voor me betekend, het is ’n ongelooflijk ‘groeitraject‘ geweest (én zal dat steeds blijven) dat jouw programma teweeg brengt. Bedankt voor wat je betekent! Teweeg brengt (of in beweging).
Liefs,

Evelyn Wilcox

Dag Klara,

Deze mail springt er wel uit. Krachtig.
Ik heb vorige week echt actie ondernomen en heb er zin in.
Fier op mezelf.
Fijne zondag,

Sabine Bols

Halo Klara,

Ik bekijk op zondag altijd jouw mail en ga ermee aan de slag.
Bedankt,

Mia

Ik voel me héél dankbaar en ben ook wel fier op mezelf

Ik wil effe iets delen…omdat My Feel Good Year hier toch voor een groot stuk tussen zit 😉

Heb terug een andere job gevonden! Had paar weken geleden een spontane sollicitatie gedaan …en na paar weken dacht ik ” het zal weer niks worden zeker?”

Tot ik plots toch bericht kreeg dat ik uitgenodigd werd voor een verkennend gesprek. Om een lang verhaal kort te maken: er was een goeie klik, mag heel binnenkort starten, de directrice wil me zelf opleiden … en wil me zelfs betalen naar mijn diploma 😉 ( hoewel ik helemaal niet zal werken als diëtiste)… heb ik nog nooit meegemaakt. En ook geen WE-werk meer …. da’s een eeuwigheid geleden.

Voel me héél dankbaar … en ben ook wel fier op mezelf, want heb de laatste maanden echt mijn schaduwkanten mogen aankijken . Ben er op een andere manier naar gaan kijken, mee gewerkt,..

Dus ook dank aan jou en het programma!

Veerle Van den Branden
Ik ben 180 graden gedraaid
2021 was een heel bewogen jaar. Begonnen met het programma ‘My Feel Good Year’ en mijn diploma behaald van Medisch administratief bediende, ervaring opgedaan en mijn comfortzone even gedag gezegd tijdens mijn stage in het vaccinatiecentrum.

Maar ook het verlies van mijn vader dat mij nog steeds doet beseffen dat het leven kort is. Mezelf steeds voorgelogen dat het morgen wel beter zou worden. Steeds morgen, maar nooit vandaag

20 jaar later, spijt van wat je allemaal hebt laten liggen, van wat je niet gedaan hebt, de woorden die je niet hebt uitgesproken om te laten merken dat je iemand graag ziet.

Onderdanig geweest en steeds op de laatste plaats gezet. Jezelf hebt laten kleineren, omdat je 50 kg bent bijgekomen door de stress en verveling, omdat nooit iets goed genoeg was, ik niet slim genoeg was, …

Ook mijn suikerverslaving heeft er geen goed aan gedaan. Dit zorgde voor mijn angsten, slecht gevoel, minder zelfvertrouwen, geen zin meer om te genieten.

Maar weet dat ik 180° graden gedraaid ben.

Toen ik positief was getest en mij heel ziek voelde, dat heeft mij wakker gemaakt. Ik was zo dankbaar dat ik het nog mocht navertellen. Je zal misschien ook wel gemerkt hebben dat ik niet meer naar de support calls kom. Elke avond geniet ik van mijn kindjes, dan gaan we om 19u30 naar boven, pyjama’s aan en gezellig allemaal in het grote bed om samen te lezen en te mediteren.

We luisteren naar affirmaties om onze angsten los te laten en daarna genieten we nog een beetje van meditatie muziek. En daar kan ik echt van genieten en zij ook. Door deze affirmaties te doen, voel ik me vele rustiger en kan niets me nog van de kaart brengen. En als de papa niet thuis is, dan is het feest 🙂

Ik ben ook begonnen met intermittent fasting en drink nu veel meer water dan 10 jaar geleden en voel me gewoon veel beter. Heb veel meer zin om van alles te doen.

Ik kijk al uit naar 2022 😉

testimonial Vanessa De Bruyn | Klara Vandenbosch
Vanessa De Bruyn
Door te durven zijn wie ik ben, sta ik er veel meer dan ooit tevoren.

Goedenavond Klara,

Wat een inspirerende mail en mooie openheid in je woorden. Je sterkte blijkt uit je kwetsbare opstelling. Dat inspireert me ook, ik hoef me niet als een harde tante op te stellen om geloofwaardig te zijn en om mijn punt te maken.

Door te durven zijn wie ik ben, speciaal op een manier, sta ik er veel meer dan ooit te voren toen ik veel strijdvaardiger was in woorden. Ik voel me veel rustiger, nu ik mezelf niet hoef te bewijzen naar anderen toe. Zoals je ergens dit jaar eens schreef “Don’t change yourself so that other people will like you. Be yourself so that the right people will love you.”

Dat leerde ik in 2021 en dat bracht ook iemand op mijn pad, bij wie ik dat ook durf zijn ‘mezelf in alle opzichten’ en ik geniet nu van het proces van elkaar te leren kennen en weet ook, ik stel mezelf kwetsbaar op maar als het misloopt dan heb ik niks verloren want ik bleef trouw aan mezelf.

2021 was voor mij ook het jaar waarin ik besliste om vanaf 1 november 2022 vier jaar uit het beroepsleven, dat me onevenredig veel stress bezorgt, te stappen en te doen wat voor mij echt belangrijk is in het leven : wandelen, kennis verwerven en creatief bezig zijn.

Heel simpele dingen, die echter zo essentieel zijn voor mij, dat ik ze niet wil uitstellen tot mijn pensioen. Een pensioen, dat er misschien nooit komt, zoals bij mijn vader, die al zijn plannen nooit kon verwezenlijken omdat op 50 jaar het leven voor hem niet meer verder ging.

De moed om tegen al het goedbedoelde advies van mensen in mijn omgeving ‘denk aan je pensioen, hoeveel geld verspil je daarmee’ toch te zeggen ‘ik leef 4 jaar van mijn spaarcenten en dan zie ik wel weer verder’, vond ik in het volgen van ‘My Feel Good Year’. Het inzicht dat ik voor mezelf mag, nee beter moet, kiezen.

Daarvoor ben ik dankbaar, net als voor de liefde van mijn kinderen, de man die ik heel rustig aan leer kennen, de vriendschapsrelatie met mijn ex, de onvoorwaardelijke liefde van de 2 honden hier in huis en zeker ook voor dat huis zelf, dat mijn eigen echte veilige thuis is.

2021 was het jaar waarin jij een grote rol speelde op heel veel manieren en ja, ik lees niet alleen jouw adviezen, ik zet stappen en ik handel, dankjewel Klara.

Ann De Wilde
Dankjewel om je kennis en ervaring te delen

Opeens was mijn werkenergie op, concentratie weg … ben gestart aan My Feel Good Year …. heerlijk, meteen terug energie en zo kon ik vanavond mijn vergaderingen houden vol positieve energie.

testimonial | Klara Vandenbosch

Bie Ceyssens

2021 was voor mij een bewogen jaar en ik ben dankbaar

❤️ dat ik jou en het My Feel Good Year programma heb leren kennen.
❤️ voor de vele tips, info, oef., inzichten, ….
❤️ voor de spirituele ondertoon in jouw programma
❤️ om wie jij bent.

De onzekerheid en co worden nog wel regelmatig getriggerd, op het moment zelf is het meestal nog moeilijk of ga ik erin mee. Maar ik merk het op en blijf er niet zo lang meer in hangen en doe er achteraf wel iets mee.

Dankjewel Klara voor alles!

Veerle Van den Branden

Je kan enkel maar winnen

In eerste instantie wist ik niet echt wat verwachten. Wilde mezelf gewoon iets extra gunnen. Het werd echter een openbaring. Ik heb enorm veel geleerd van Klara maar ook van de andere deelnemers aan de 4×4 Turbo Training. Ik heb een echte energieboost gekregen zowel privé als voor mijn job. Dit smaakt naar meer. Ga zeker zelf nog er een vervolg aan vast breien en kan het iedereen aanraden. Wat je er ook mee wil bereiken….gewoon doen!!!! Je kan enkel maar winnen.

Criss

Scroll naar boven