fbpx

Klara Vandenbosch

Testimonial Kerstin

Volgens Kerstin is mijn gedrevenheid besmettelijk. Lees haar getuigenis hier!

Klara: Met welk vraagstuk kwam je naar mij?

Kerstin: “Ik zat met verschillende zaken in de knoop. Het hoofdthema was ‘geld’. Er spookten allerlei vragen door mijn hoofd. Hoe kan ik meer verdienen zonder over mijn grenzen te gaan? Zal ik wel voldoende geld hebben na mijn scheiding? En hoe trotseer ik alle goedbedoelde raad van mijn omgeving? Kies ik – zoals iedereen aanraadt – voor een slechtbetaalde loonjob (werkzekerheid) of volg ik mijn droom en word ik zelfstandige?”

Klara: Welk resultaat heb je behaald door mijn traject te volgen?

Kerstin: “Ik laat me niet meer neerhalen door mijn omgeving. Hoe meer tegenwind ik krijg, hoe meer ik mijn doel visualiseer en daar verder naartoe werk. Intussen zijn er ook meer mensen op mijn pad gekomen die me helpen om mijn doelen te bereiken. Het is deugddoend om te merken hoe ik op korte tijd veranderd ben.”

Klara: Welke eigenschap van mij blijft je het meest bij?

Kerstin: “Jouw gedrevenheid. Je leerde me actief op mijn vraag in te gaan en door te werken tot er een antwoord uit de bus kwam dat voor mij goed aanvoelde.”

Klara: Waarom zou je een coachingtraject aan andere ondernemende vrouwen aanbevelen?

Kerstin: “Omdat het helpt om op een andere manier naar alles te kijken. Jij leerde me vastgeroeste ideeën om te buigen naar iets positiefs. Schuldgevoelens en minderwaardigheidscomplexen steken bij veel vrouwen de kop op als ze voor hun droom willen gaan. Klara werkt samen met jou een concreet plan uit. Zo krijg je een boost om jouw droom te realiseren. Klara leeft haar missie. Dat werkt aanstekelijk!”

Klara: “Dank je en proficiat, Kerstin! Ik ben dankbaar dat ik ondernemende vrouwen in beweging kan zetten naar een bewustere en krachtigere versie van zichzelf. Helemaal in balans, thuis en op het werk. Hiervoor sta ik ’s morgens op!”

Ben jij ook klaar voor een bewuste en krachtigere versie van jezelf?

Neem dan contact met me op om samen te kijken waar jij als ondernemende vrouw in kan groeien.

Goesting in inspiratie?

iedere zondag een inspiratiebrief

met frisse tips en inzichten

 zorgvuldig door Klara samengesteld

 voor een boost van je mindset!

You have Successfully Subscribed!

Scroll naar top