fbpx

Klara Vandenbosch

Voel je zelfzeker en energiek

en word de powervrouw van jouw dromen.

Nieuwe datum volgt

Lieve powervrouw,

ik heb 3 belangrijke vragen voor jou.

Bekijk ze hieronder in minder dan 2 minuten.

“Klara, ik bewonder je om toch soms vrij zware getuigenissen te erkennen en om te buigen naar actie. Je hebt de kwaliteit om mensen het gevoel te geven dat er ook een andere weg is. De weg naar verandering. Als je bereid bent om met kleine stappen dagelijks vol te houden. Inschrijven wil zeggen dat je verandering wil.”

Christine

Doe gratis mee aan Boost Je Mindset.

✔️ Word een positieve en energieke vrouw.

✔️ Sta krachtig in jouw schoenen.

✔️ Maak je eigen keuzes: privé en zakelijk.

✔️ Word écht gelukkig.

Jij ontvangt:

✔️ Positieve inspiratie

✔️ Praktische tips

✔️ Oplossingen voor jouw uitdagingen

Reserveer jouw plaats:

Wat anderen zeggen over Klara

“Jouw enthousiasme, uitstraling geeft helemaal weer wat je doorleeft en doorgeeft, Klara. Dat is wat me opviel bij de eerste ontmoeting. Dat bewonder ik in jou. Je authentieke zelf in overeenstemming met je openhartige levensvisie. Je luisteren en bevragen met een zelf oplossende gerichtheid maakt dat je elke persoon zijn eigen weg laat gaan.

Miek

“Ik leerde Klara kennen via een filmpje op Facebook. Haar stem sprak mij aan, dus volgde ik een korte sessie op een kennismakingsdag. Daar was ik zo van onder de indruk dat ik er de volgende dag niet kon over zwijgen. Dit was wat ik zocht om mijn gedachten van negatief naar positief te brengen. En ik kreeg er zelfs veel meer bij. Ik leerde mezelf beter kennen en kan de inzichten van andere mensen juister plaatsen. Hierdoor is de kwaliteit van mijn werk – en dat van mijn medemensen – nog beter. ‘Iedereen kan dit’, zei Klara. En inderdaad, ook ik kan het!”

Marleen

Ik kan Klara aanraden voor iedereen die met vragen, twijfels, negatieve gevoelens zit. Ik heb jaren geleden al eens een coachingprogramma gevolgd en het grote verschil is dat ik vroeger werd overstelpt met theorieën, gekke oefeningen en nu bij Klara heb ik geleerd dat je dankzij een goede coaching jezelf coacht tot de vrouw die in je zit en je wil zijn.

Karin

Inclusief 2 bonussen:

Whitepaper

'Een krachtige mindset in crisistijden (en daarna)' boordevol tricks

Videotrainingen

Extra video's over zelfvertrouwen, angsten en een krachtige mindset.

Ontdek de kracht van je mindset.

Scroll naar top