fbpx

Klara Vandenbosch

Hoe zes vrouwen een coaching traject bij mij ervaren!

Haal meer uit jezelf

Het loont om in jezelf te investeren. Altijd. Om even stil te staan. Rond te kijken. Je richting
te bepalen. En om dan door te groeien naar een betere versie van jezelf. Vitaler. Bewuster.
Én gelukkiger. Want gelukkige vrouwen leven en ondernemen beter. Ze staan sterker in hun schoenen, geloven in zichzelf. Ze omringen zich met de juiste mensen om hun doel te
bereiken. Collega’s, vrienden, coaches … Samen sterk, weet je wel.

Samen met Klara

Ik stel je graag voor aan Aelita, Kerstin, Evi, Marleen, Silvia en Sophie. Zes sterke vrouwen die bij mij een coachingtraject volgden. Ze delen graag hun verhaal en ervaringen met je. Zo hoor je het ook eens van een ander.

 

Marleen

“Iedereen kan dit”
“Ik leerde Klara kennen via een filmpje op Facebook. Haar stem sprak mij aan, dus volgde ik een korte sessie op een kennismakingsdag. Daar was ik zo van onder de indruk dat ik er de volgende dag niet kon over zwijgen. Dit was wat ik zocht om mijn gedachten van negatief naar positief te brengen. En ik kreeg er zelfs veel meer bij. Ik leerde mezelf beter kennen en kan de inzichten van andere mensen juister plaatsen. Hierdoor is de kwaliteit van mijn werk – en dat van mijn medemensen – nog beter. ‘Iedereen kan dit’, zei Klara. En inderdaad, ook ik kan het!”

Silvia

“De juiste persoon op het juiste moment”
“Klara brengt me rust … Het is oké hoe ik ben, wat ik doe, wat ik denk … Ze heeft geen
oordeel, wel wijsheid en zoveel begrip. Ze ontmantelt al je angsten en keert ze om in steppingstones. Ze was voor mij de juiste persoon op het juiste moment en dat is ze vandaag nog altijd. Ik ben intussen gescheiden en ik leef nog. Mijn zaak bloeit. Mijn fantastische kinderen zijn zoveel sterker geworden. Ík ben zoveel sterker en wijzer geworden. Ik heb zoveel uit mijn jeugd verwerkt … heel diepe wortels ontmanteld en eruit getrokken. Dat heeft me de kracht en wijsheid gegeven om van mezelf te houden en to be my own best friend and my my own best cheerleader always and forever!”

Aelita

“Ik heb veel meer zelfvertrouwen dankzij Klara”
“Gedrevenheid, dat is wat mij bij Klara het meeste aansprak. Klara leeft haar missie, en dat werkt zo aanstekelijk om zelf actie te ondernemen. Zo koos ik een nieuwe avond- en
ochtendroutine zodat ik meer ruimte heb om te schrijven. Ik startte een Facebookpagina om mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling te uiten. Ik maakte een afspraak om mijn logo te laten ontwerpen. Kortom, ik heb nu veel meer zelfvertrouwen.”

Evi

“Er was meteen een klik”
“Ik startte vooral uit nieuwsgierigheid omdat ik naast IT-opleidingen en marketingtrainingen ook eens een persoonlijk traject wilde volgen. Never not learning, toch? Bovendien was er na de open training meteen een klik. Da’s ontzettend belangrijk. Klara bruist van de energie. Haar drive en passie werken aanstekelijk. Na de coaching voelde ik diezelfde drive. Ik had nog meer zin om dingen te veranderen. Klara leerde me tijd maken voor de dingen waarvoor ik dacht dat er geen tijd was. Een andere belangrijke les: elke min heeft ook een plus. En ook al stond ik eerst weigerachtig om in een klein groepje met de 4×4 TurboTraining te starten, het levert nog meer dynamiek op dan een een-op-eensessie. Een aanrader!”

Kerstin

“Boost om mijn droom uit te werken”
“Klara helpt je op een andere manier naar dingen kijken en vastgeroeste ideeën in ons
(vrouwen)brein om te gooien naar iets positiefs. Schuldgevoelens en
minderwaardigheidscomplexen steken bij veel vrouwen de kop op als ze voor hun droom willen gaan. Klara kan samen met jou een concreet plan uitwerken. Zo krijg je een boost om jouw droom uit te werken. Ik merk dat ik me niet meer laat neerhalen door mijn omgeving die me klein wilde houden. Hoe meer tegenwind ik krijg, hoe meer ik mijn doel visualiseer en daar verder naartoe werk. Het is deugddoend om te merken hoe ik op korte tijd veranderd ben.”

Sophie

“Minnetjes omzetten in plusjes”
“Waarom pieker ik zo vaak? Waarom durf ik niet gelukkig zijn? Hoe kan ik mijn negatieve
mindset omzetten naar een positieve? Dat waren de vragen waarmee ik bij Klara kwam.
Klara leerde me dat het helemaal oké is om mezelf even op de eerste plaats te zetten, want dan komt de rest vanzelf. Ondernemende vrouwen nemen nauwelijks tijd voor zichzelf. We verdienen dit nochtans mégahard! Want als er bij onszelf iets niet juist zit, dan kan de rest ook niet kloppen. Ik weet nu ook beter wie ik ben en hoe ik met mijn struikelpunten moet omgaan. Dankzij haar voortdurende enthousiasme, haar aanstekelijke glimlach én het feit dat zij een meester is in minnetjes omzetten in plusjes. Als ik weer iets negatief ervaar, vraag ik me af: hoe zou Klara dit omzetten? Ik ben er nog niet helemaal, maar met wat Klara me heeft geleerd, weet ik dat ik KAN geraken waar ik WIL geraken.”

 

Een duwtje in de rug nodig?

Klara helpt ook joú om meer uit jezelf te halen. Neem contact op en vraag een gesprek aan. Gratis en vrijblijvend!

Goesting in inspiratie?

iedere zondag een inspiratiebrief

met frisse tips en inzichten

 zorgvuldig door Klara samengesteld

 voor een boost van je mindset!

You have Successfully Subscribed!

Scroll naar top