fbpx

Meer vitaliteit, veerkracht en verbinding voor leidinggevenden

Herken jij dit als leidinggevende?

Jouw medewerkers vergelijken zich onderling meer en meer en voelen zich vaak benadeeld. Jij als leidinggevende krijgt te horen: “Ik heb vandaag zoveel werk verricht en een uur overgewerkt op kantoor om alles gedaan te krijgen. Mijn collega die van thuis uit werkt heeft waarschijnlijk niets gedaan.” Jullie teamspirit is verzwakt omdat er weinig verbondenheid is met elkaar en jij vraagt je af hoe je deze verbinding herstelt?

Dit is een plotse en zeer grote verandering waar niet iedereen zomaar op zichzelf mee overweg kan. Hoe kan jij deze medewerkers zo goed mogelijk bijstaan?

Dit zorgt voor demotivatie en minder resultaatgerichtheid. Hierdoor ga jij als leidinggevende nog meer controleren. Een negatieve spiraal is gecreëerd en je vraagt je af hoe je hier weer uitkomt?

Jouw medewerkers weten perfect wat hun dagdagelijkse taken zijn en daar stopt het. Meer communicatie vanuit het management is vaak de sleutel die ontbreekt Door verbindende communicatie voelen medewerkers zich belangrijker en meer betrokken bij hun werkgever. Hoe communiceer jij op een verbindende manier?

Ze is positief over haar werkgever en flexibel ingesteld, maar na 10 jaar voelde ze dat ze meer ambitie had om een andere richting uit te gaan. Uiteindelijk solliciteerde ze naar een job in HR en werd ze aangenomen door een ander bedrijf. Bij het bedrijf waar ze 10 jaar in dienst was, stond eenzelfde vacature open. Een gemiste kans en helaas een vorm van verloop die zich vaak voordoet. Niet alle competenties van jouw medewerkers worden nu benut of je bent misschien niet op de hoogte van hun passies om een switch te maken. Hoe ontdek je deze verborgen competenties en passie die jouw team net een meerwaarde bieden?

Zelfs leidinggevenden niet. Het bedrijf zet zich in op teamactiviteiten, ontbijt op het werk, pizza, … Deze symptoombestrijding is niet de oorzaak aanpakken. Door te communiceren met iedereen werd duidelijk dat de werkdruk te hoog is. Dit kan je niet oplossen met ontbijt en pizza. Hoe voorkom je tijdig een negatieve sfeer en hoe los je dit op?

Het vast team wordt gefrustreerd omdat ze telkens nieuwe collega’s inwerken die uiteindelijk niet blijven. Hoe zorg je als leidinggevende voor een goede onboarding van een nieuw teamlid?

Groei naar meer vitaliteit, veerkracht en verbinding met jouw team.

met deze 3x3 uur Workshop voor Leidinggevenden​

DEEL 1

Persoonlijk Leiderschap
Zorg eerst voor jezelf. Vanuit positieve energie, vitaliteit en veerkracht kan jij anderen beter aansturen.
Praktisch

DEEL 2

Versterk jouw zelfbeeld en relatie met anderen

Breng voorkeursgedrag en voorkeur communicatie in beeld via het DISC model. Een model voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.

Praktisch

DEEL 3

Verbindende communicatie
Turn Judgement into curiosity. De relatie staat centraal. Ervaar hoe je MET elkaar communiceert, praat en luistert op een geweldloze manier.
Waarom is verbinding belangrijk?
Praktisch

Welk resultaat kan jij verwachten als leidinggevende?

Gun het jezelf, sta in jouw kracht
en haal het beste uit jouw team!
leidinggevende | meer vitaliteit, veerkracht en verbinding

Klara Vandenbosch

Jouw Mindset Coach tijdens deze 3×3 uur Workshop voor Leidinggevenden.

Mijn missie > Sterk in balans: in je leven én werk.

I love it om teamleiders te inspireren en activeren naar drijfkracht, vitaliteit en persoonlijk leiderschap. Zodat jij positief en energiek in het leven staat en jouw team impactvol en succesvol leidt.

Mensen motiveren om in hun kracht te staan, inspireerde Klara om in 2018 zich als coach en ondernemer in de wereld te zetten. Intussen heeft Klara bijna 200 ondernemers en leidinggevenden naar meer positieve energie en persoonlijk leiderschap begeleid. En coachte ze verschillende teams naar betere samenwerking en communicatie. Dit doet ze nog steeds met veel drive en passie.

Een frisse geest in een fit lichaam is Klara haar levensmotto.

Vraag vrijblijvend jouw offerte op maat aan

Scroll naar boven